Rummenigge vrea ca Bayern să devină cea mai bună echipă din lume

Preşedintele clubului Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, vrea ca echipa sa să devină cea mai bună din lume şi a apreciat că deja gruparea bavareză se află la egalitate cu alte formaţii mai mari, conform unui interviu acordat, miercuri, publicaţiei Bild.

241 afișări
Imaginea articolului Rummenigge vrea ca Bayern să devină cea mai bună echipă din lume

Rummenigge vrea ca Bayern să devină cea mai bună echipă din lume (Imagine: AFP / Mediafaxfoto)

"Avem un vis: să devenim cea mai bună echipă din lume. Avem această posibilitate în acest sezon: suntem deja campioni, suntem în finala Cupei Germaniei. Şi dacă reuşim să ajungem în finala Ligii Campionilor, putem realiza tripla. Suntem din nou pe picior de egalitate cu marile cluburi din lume. Acum trebuie să muncim ca să rămânem la acest nivel", a declarat preşedintele clubului german.

Bayern Munchen întâlneşte, miercuri, de la ora 21.45, formaţia FC Barcelona, în manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor. În tur, Bayern s-a impus cu scorul de 4-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici