Sancţiuni ale Jandarmeriei Ploieşti după meciul Astra - Rapid

La finalul partidei Astra - Rapid, scor 3-1, jandarmii l-au identificat pe Alexandru I., de 23 ani domiciliat în Bucureşti, căruia i-au întocmit actele premergătoare fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de deţinere şi folosire în incinta arenei sportive de obiecte artizanale.

29 afișări
Imaginea articolului Sancţiuni ale Jandarmeriei Ploieşti după meciul Astra - Rapid

Sancţiuni ale Jandarmeriei Ploieşti după meciul Astra - Rapid (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

În comunicatul remis de Jandarmeria Ploieşti se mai specifică faptul că au fost aplicate şi trei sancţiuni contravenţionale în valoare de 400 lei.

De asemenea, pe baza imaginilor filmate, puse la dispoziţie de clubul organizator, se întreprind măsuri de identificare a persoanelor implicate în incident şi luarea măsurilor legale împotriva acestora.

Meciul Astra Ploieşti - Rapid Bucureşti, contând pentru etapa a V-a a Ligii I, a fost întrerupt în minutul 42, timp de patru minute, din cauza suporterilor rapidişti care au încercat să intre pe gazonul stadionului din Ploieşti.

În faţa sectorului ocupat de fanii rapidişti s-au instalat forţele de ordine, care au folosit gazele lacrimogene pentru a-i linişti pe suporteri.

Arbitrul Marian Bordean a decis să întrerupă meciul, la scorul de 2-1 pentru Astra Ploieşti, în aşteptarea calmării spiritelor.

Partida s-a reluat după patru minute.

Formaţia Astra Ploieşti a obţinut, sâmbătă, prima victorie din acest sezon al Ligii I, după ce a învins, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa Rapid Bucureşti, într-o partidă contând pentru etapa a V-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici