Serena Williams, prima reacţie după victoria în faţa Simonei Halep: „A fost cel mai bun joc al meu la Australian Open”

  • Americanca Serena Williams s-a calificat în semifinalele Australian Open în dauna Simonei Halep.
  • Serena Williams: „Ştiam că pot juca mai bine, aşa că am presat în continuare.”
  • Sportiva crede că a fost cel mai bun meci în care a jucat la Australian Open.
1452 afișări
Imaginea articolului Serena Williams, prima reacţie după victoria în faţa Simonei Halep: „A fost cel mai bun joc al meu la Australian Open”

Referindu-se la momentul dificil în care a revenit de la 1-3, în al doilea set, Serena Williams a declarat în interviul dat în arenă lui Jim Courir că şi-a dat seama că a făcut multe greşeli neforţate în gameurile pe care le-a pierdut în setul 2.

CITEŞTE AICI: Australian Open 2021. Simona Halep - Serena Williams LIVE TEXT. Serena câştigă meciul, cu 2 seturi 6-3, 6-3. Simona părăseşte turneul în sferturile de finală

„Ştiam că pot juca mai bine, aşa că am presat în continuare”, a spus americanca, adăugând că a fost fără îndoială cel mai bun meci pe care l-a făcut până acum în acest turneu.

„Am fost nevoită să ridic nivelul jocului împotriva numărului 2 mondial, ştiam că trebuie să joc mai bine, asta am făcut, iar acum sunt foarte mulţumită” a spus entuziasmată favorita numărul 10 a turneului.

Vorbind despre adversara sa din semifinală, Serena Williams a spus că Naomi Osaka este o jucătoare foarte puternică în teren şi un factor de inspiraţie în afara lui şi e îmbucurător să vadă că cineva poate să inspire atât de mult şi prin tenis şi prin ceea ce face dincolo de arenă.

„Am urmărit-o şi sunt convins că şi ea m-a urmărit şi am certitudinea că va fi pentru mine o oportunitate grozavă de a continua să fac ceea ce ştiu cel mai bine, la primul mare premiu al anului. Am avut o perioadă extrasezon dificilă şi mă bucur că acum se văd roadele”, a adăugat fostul lider mondial.

Simona Halep a fost învinsă a 10-a oară în istoria confruntărilor directe de Serena Williams, marţi, în sferturile de finală ale Australian Open. Americanca a câştigat în două seturi, scor 6-3, 6-3, şi s-a calificat în semifinala competiţiei, unde o va întâlni pe japoneza Naomi Osaka, favorita numărul 3, care a trecut în sferturi de taiwaneza Su-Wei Hsieh, cu 6-2, 6-2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici