Silvio Berlusconi a fost internat în spital, după ce a acuzat probleme cardiace

Silvio Berlusconi, fost prim ministru al Italiei şi patron al clubului de fotbal AC Milan, a fost internat în spital, marţi dimineaţă, după ce a acuzat probleme cardiace, notează Pro Sport.

848 afișări
Imaginea articolului Silvio Berlusconi a fost internat în spital, după ce a acuzat probleme cardiace

Silvio Berlusconi a fost internat în spital, după ce a acuzat probleme cardiace (Imagine: AP / Mediafax Foto)

Problemele de sănătate nu-i pun viaţa în pericol, a dat asigurări purtătorul de cuvânt al lui Berlusconi. În vârstă de 79 de ani, Berlusconi are instalat un pacemaker încă de acum 9 ani, intervenţie ce a avut loc într-un spital din Statele Unite ale Americii.

Spitalul San Raffaele a oferit un scurt comunicat de presă în care a precizat că spitalizarea lui Berlusconi se impunea din pricina unei "deficienţe cardiace", iar "în următoarele zile vor efectuate o serie de teste pentru a se stabili cu exactitate tratamentul ce trebuie urmat".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici