Simona Halep a învins-o pe Alize Corne în două seturi şi trece în turul 2 la Openul de la Roma

Turneul de tenis de la Roma a debutat pentru Simona Halep cu o victorie în faţa francezei Alize Cornet (WTA 39), românca urmând să o întâlnească în turul 2 pe americana Daniel Collins, favorita numărul 7 a turneului italian.

488 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a învins-o pe Alize Corne în două seturi şi trece în turul 2 la Openul de la Roma

Simona Halep a avut nevoie de o oră şi 27 de minute pentru a-şi adjudeca partida cu Cornet, în minim de seturi, cu 6-4, 6-4.

Meciul a început cu o serie de 3 break-uri, din care două de partea româncei, care apoi s-a desprins la 5-1. Franceza a avut un scurt moment de revenire, aducând scorul la 5-4, nereuşind însă să egaleze înainte ca Halep să-şi fi adjudecat primul set.

Setul secund a fost din nou unul al break-urilor, în total 5, Halep impunându-şi fără mari emoţii jocul propriu. La 5-2, ea a mai avut o scurtă perioadă de relaxare, dând ocazia lui Cornet să vină la 5-4, după care a închis partida, profitând de prima minge de meci.

În turul secund, Simona Halep o va întâlni pe capul de serie numărul 7, americana Daniel Collins, calificată direct în turul 2.

Pentru prezenţa în turul 2, Halep va fi recompensată cu 13.176 euro şi 60 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici