SIMONA HALEP, învinsă de Laura Siegemund în semifinala turneului de la Stuttgart

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, locul cinci în clasamentul WTA, a pierdut, sâmbătă seara, scor 4-6, 5-7, meciul cu Laura Siegemund (Germania, 49 WTA) şi a ratat accedera în finala turneului de la Stuttgart (Germania), dotat cu premii în valoare totală de 710.900 dolari.

2687 afișări
Imaginea articolului SIMONA HALEP, învinsă de Laura Siegemund în semifinala turneului de la Stuttgart

SIMONA HALEP, învinsă pentru al doilea an la rând de Laura Siegemund (Imagine: Ovidiu Iordachi/ Mediafax Arhiva Foto)

Partida dintre cele două sportive a durat o oră şi 43 de minute. Siegemund a învins-o pe Halep şi anul trecut la Stuttgart, cu 6-1, 6-2, în optimi.

La prima semifinală din 2017, Simona a început slab meciul şi a fost condusă cu 4-0 de Siegemund, care a evoluat ireproşabil, fiind foarte inspirată. Simona şi-a găsit în cele din urmă ritmul, a revenit în joc, câştigând trei ghemuri la rând (3-4), dar apoi şi-a pierdut din nou serviciul (3-5). Halep a făcut un nou break (4-5), însă nu a reuşit să confirme acest break şi Siegemund a închis setul cu 6-4, în 42 de minute.

În actul secund, Halep a reuşit să facă break la 1-1, dar apoi şi-a pierdut serviciul şi s-a mers cu break până la 4-3, când românca s-a desprins la 5-3. Siegemund şi-a făcut serviciul şi s-a apropiat la 5-4, scor la care Halep a avut două mingi de set, însă le-a ratat pe amândouă. La 40-40, Simona a ratat o minge simplu, trimiţând mingea în fileu, după care Siegemund a fost de neoprit, a trecut în avantaj şi a încheiat conturile cu un break alb, scor 7-5, în o oră şi două minute.

Pentru calificarea în semifinalele turneului de la Stuttgart, Halep va încasa un cec în valoare de 30.563 euro şi 185 puncte în clasamentul WTA. În finală, Siegemund o va înfrunta pe Kristina Mladenovic (Franţa), care a învins-o pe rusoaica Maria Şarapova în prima semifinală cu 3-6, 7-5, 6-4.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici