Simona Halep joacă astăzi, de la ora 12.00, în primul tur la Roland Garros

Sportiva Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua duminică, de la ora 12.00, în primul tur la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei.

1094 afișări
Imaginea articolului Simona Halep joacă astăzi, de la ora 12.00, în primul tur la Roland Garros

Simona Halep joacă duminică, de la ora 12.00, în primul tur la Roland Garros (Imagine: AP/Mediafax Foto)

Halep o va întâlni pe sportiva rusă Evghenia Rodina, locul 91 WTA, meciul urmând să aibă loc pe terenul Philippe-Chatrier.

Simona Halep a fost finalistă la ediţia din 2014 a turneului de la Roland Garros. Românca a fost învinsă anul trecut în ultimul act de sportiva rusă Maria Şarapova, actuală ocupantă a locului 2 WTA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici