Sorin Paraschiv a demisionat din funcţia de preşedinte al echipei Voinţa Turnu Măgurele

Fostul fotbalist Sorin Paraschiv a demisionat din funcţia de preşedinte al echipei Voinţa Turnu Măgurele, din Liga 3, informează site-ul Liga2.ro.

205 afișări
Imaginea articolului Sorin Paraschiv a demisionat din funcţia de preşedinte al echipei Voinţa Turnu Măgurele

Sorin Paraschiv a demisionat din funcţia de preşedinte al echipei Voinţa Turnu Măgurele

Pe lângă antrenorul Marius Baciu, ajuns între timp la Juventus Bucureşti, în Liga 1, Voinţa Turnu Măgurele, una dintre surprizele plăcute ale Seriei a 3-a a Ligii 3, s-a despărţit în această iarnă şi de preşedintele Sorin Paraschiv, fost căpitan al Stelei.

Paraschiv, care a devenit principalul conducător al nou-promovatei din judeţul Teleorman la începutul sezonului actual, şi-a reziliat astăzi, din motive personale, contractul cu Voinţa. Fostul mijlocaş lasă gruparea care îşi desfăşoară meciurile de pe teren propriu la Saelele pe locul 3 în seria în care lider e Petrolul, gruparea ploieşteană fiind şi singura care în tur a reuşit să o învingă pe Voinţa.

"M-am despărţit în condiţii amiabile de Turnu Măgurele, din motive personale, şi acum sper să îmi găsesc o nouă echipă unde să îmi continui cariera de conducător de club. Am făcut o treabă foarte bună acolo. Cu Voinţa am pierdut un singur meci în turul campionatului, cu Petrolul, asta în condiţiile în care echipa a venit din Liga a 4-a. Eram nou-promovaţi. Cunosc şi am o arie foarte mare de jucători şi pe viitor am decis să continui în această meserie, de director sportiv, preşedinte de club", a spus, pentru Liga2.ro, Sorin Paraschiv.

Voinţa Turnu Măgurele, fosta Voinţa Saelele, a înregistrat în turul Seriei a 3-a a Ligii 3, în 12 meciuri, 8 victorii, 3 egaluri, o înfrângere şi un golaveraj perfect, 21-7, cu cele 27 de puncte strânse până acum clasându-se pe locul 3, la cinci puncte în spatele liderului Petrolul Ploieşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici