Spaniolul Alberto Undiano Mallenco va arbitra meciul CFR Cluj - Manchester United

Partida dintre echipa CFR Cluj şi formaţia engleză Manchester United, din etapa a II-a a grupei H a Ligii Campionilor, va fi condusă de o brigadă de arbitri din Spania, avându-l la centru pe Alberto Undiano Mallenco.

146 afișări
Imaginea articolului Spaniolul Alberto Undiano Mallenco va arbitra meciul CFR Cluj - Manchester United

Spaniolul Alberto Undiano Mallenco va arbitra meciul CFR Cluj - Manchester United

Undiano Mallenco va fi ajutat de asistenţii Roberto Diaz Perez del Palomar şi Jesus Calvo Guadamuro şi de asistenţii suplimentari Carlos Gomez şi Javier Estrada Fernandez. Arbitru de rezervă a fost desemnat Juan Carlos Yuste Jimenez, a anunţat, duminică, site-ul oficial al UEFA.

Partida CFR Cluj - Manchester United, din etapa a II-a a grupei H a Ligii Campionilor, se va disputa, marţi, de la ora 21.45, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici