Stéphane Peterhansel abandonează Raliul Dakar după un accident. Copilotul său a ajuns la spital

Stephane Peterhansel, de 14 ori câştigător record al Raliului Dakar, a abandonat în etapa a şasea de vineri, în Arabia Saudită, în timp ce colegul său de echipă de la Audi, Carlos Sainz, a avut şi el probleme, ceea ce a dat un mare impuls campionului în exerciţiu, Nasser Al-Attiyah.

169 afișări
Imaginea articolului Stéphane Peterhansel abandonează Raliul Dakar după un accident. Copilotul său a ajuns la spital

Stéphane Peterhansel, Facebook

Veteranul francez Peterhansel - cunoscut sub numele de "Domnul Dakar" - a fost al doilea înaintea etapei, la 22 de minute şi 36 de secunde în spatele lui Al-Attiyah, din Qatar, şi a fost cel care a stabilit ritmul în etapa specială când a abandonat2 după 212 km.

Organizatorii au declarat că copilotul Edouard Boulanger a fost dus la spitalul din Buraydah pentru examinări suplimentare după ce a suferit o accidentare la spate.

Al-Attiyah, cvadruplu campion, a câştigat etapa, a treia sa victorie din acest an, ajungând la aproape trei minute şi jumătate în faţa francezului Sebastien Loeb, de nouă ori campion mondial de raliuri.

Al-Attiyah îl devansează pe coechipierul sud-african Henk Lategan cu o oră şi şase minute în clasamentul general.

Triplu câştigător al Dakar, Sainz, care era al patrulea în clasamentul general la începutul zilei, s-a accidentat în acelaşi loc cu Peterhansel, fără a se accidenta, şi aşteaptă să repare maşina înainte de a încerca să reia raliul.

Sauditul Yazeed al Rajhi din Arabia Saudită, care începuse ziua pe locul trei la general pentru Overdrive Racing, s-a oprit după 216 km, Toyota sa având probleme mecanice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici