Stefan Kiessling spune că a avut probleme cu somnul din cauza golului "fantomă". El a fost nevoit să-şi închidă pagina de facebook - VIDEO

Atacantul echipei Bayer Leverkusen, Stefan Kiessling, a declarat, joi, că a avut probleme cu somnul după ce a înscris un gol "fantomă" în partida cu Hoffenheim din campionat, iar din cauza criticilor că nu a recunoscut că nu a fost gol a fost nevoit să-şi închidă pagina de facebook.

110 afișări
Imaginea articolului Stefan Kiessling spune că a avut probleme cu somnul din cauza golului "fantomă". El a fost nevoit să-şi închidă pagina de facebook - VIDEO

Stefan Kiessling spune că a avut probleme cu somnul din cauza golului "fantomă" - VIDEO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kiessling şi-a închis, miercuri, pagina de pe facebook, pentru a opri abuzul verbal la care a fost supus de oamenii care îi cereau socoteală pentru că nu i-a spus arbitrului adevărul.

"Este un pic de îngrijorare, pentru că nu ştii ce se mai poate întâmpla şi când se va termina totul. Sunt unele momente când am blestemat golul şi aş vrea să dau timpul înapoi. La final am primit cele trei puncte. Este doar o situaţie dificilă Am avut probleme cu somnul, din cauza întregii situaţii create de acea lovitură de cap", a spus, pentru Bild, Kiessling.

Atacantul formaţiei Bayer Leverkusen Stefan Kiessling a marcat un gol "fantomă", mingea intrând în poartă prin exterior, printr-o mică gaură din plasă, la meciul de la Hoffenheim, câştigat de oaspeţi cu scorul de 2-1, în data de 18 octombrie.

La 23 aprilie 1994, fundaşul echipei Bayern Munchen Thomas Helmer a fost creditat cu un "gol fantomă" la meciul cu formaţia FC Nurnberg. Arbitrul a validat golul oferind victoria formaţiei Bayern, scor 2-1. După o plângere depusă de FC Nurnberg, federaţia a reprogramat meciul, iar Bayern s-a impus, scor 5-0.

Luni, Tribunalul Sportiv din cadrul DFB a decis ca acest meci să nu fie rejucat, aşa cum dorea Hoffenheim, care a anunţat că nu va face apel mai departe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici