Şumudică: Am fost lovit în cap cu două monede

Marius Şumudică susţine că a fost lovit în cap cu două monede de 50 de bani, în minutul 43 al partidei Astra - Dinamo 1-1

466 afișări
Imaginea articolului Şumudică: Am fost lovit în cap cu două monede

Şumudică: Am fost lovit în cap cu două monede (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Pe imaginile surprinse de DigiSport, antrenorul de la Astra este lovit în umărul stâng cu o brichetă aruncată de fanii dinamovişti din spatele băncii de rezerve, după care se întoarce şi acuză o lovitură la cap. Contactat de MEDIAFAX, Şumudică a declarat: "Am văzut că toată lumea spune că am simulat. Nu e adevărat. Am fost lovit în cap cu două monede de 50 de bani, sunt zgâriat. M-am întors şi am găsit monedele pe care le-am dat arbitrului. Nu e normal. Au zburat zeci de brichete pe lângă mine. Pe iarbă era şi un telefon, un Nokia mai vechi, vai de mama lui".

Şumudică a explicat pentru MEDIAFAX ce discuţii a avut cu oficialii lui Dinamo, Ionel Dănciulescu şi Mircea Rednic: "L-am luat pe Dănciulescu să-i spun să vorbească el cu suporterii lui, să îi calmeze. S-a smucit şi de aia a fost senzaţia că ne-am bruscat. Mircea (n.red. - Rednic) a venit la mine râzând şi mi-a zis: "Lasă, mă, ce ţi-a dat?!". I-am spus că am luat un ban în cap. După goluri, ne-am făcut unul altuia diferite semne, dar la final ne-am îmbrăţişat. Rednic a făcut o echipă foarte bună. Fără el, Dinamo nu ajungea unde este acum".

Luni dimineaţă, Şumudică era bucuros că echipa sa a terminat sezonul regulat pe primul loc. "I-am felicitat pe jucătorii mei pentru că sunt campionii morali ai acestui sezon. Acum începe un alt campionat, pe care nu ştiu dacă îl vom mai câştiga. Va fi foarte greu, dar ne vom lupta".

Astăzi, Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal va da verdictul în cazul Şumudică-parior. Sentinţa a rămas în pronunţare de săptămâna trecută. Antrenorul Astrei a fost prins pariind cu ajutorul unui cont online pe partide din Liga 1, Liga Campionilor, Europa League şi meciurile ale naţionalelor U-17 şi U-19 ale României.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici