Şumudică: ”Peste 80% din Liga 1, fie că sunt conducători, jucători sau antrenori, pariază! ”

Marius Şumudică (44 de ani) a declarat, sâmbătă, după egalul obţinut acasă de Astra, 2-2, în prelungiri cu CFR Cluj, că peste 80% dintre cei implicaţi în Liga 1 joacă la pariuri.

359 afișări
Imaginea articolului Şumudică: ”Peste 80% din Liga 1, fie că sunt conducători, jucători sau antrenori, pariază! ”

Şumudică: ”Peste 80% din Liga 1, fie că sunt conducători, jucători sau antrenori, pariază! ”

”Peste 80% din Liga 1, fie că sunt conducători, jucători sau antrenori, pariază”, a spus, la Dolce Sport, antrenorul Astrei, care a declarat că nu a comis nicio ilegalitate şi aşteaptă decizia Comisiei de Disciplină.

Daniel Niculae şi-a apărat antrenorul. "Nu este o crimă să pariezi. Atât timp cât nu se pariază pe propriile meciuri, nu cred că este atât de rău. Sunt foarte mulţi sportivi care joacă la pariuri, dar nu cred că pot fi condamnaţi decât dacă mizează pe propriile jocuri", a spus atacantul Astrei, la Digi Sport.

După egalul obţinut, în prelungiri, cu CFR Cluj, Şumudică l-a lăudat pe brazilianul Fernando Boldrin, autorul unei "duble". "Boldrin este jucătorul pe care Chiajna l-a refuzat spunând că e de fotbal în sală sau pe plajă! L-am adus gratis aici, am avut ofertă pentru el şi nu l-am vândut! Cu siguranţă el va face diferenţa. Pe mine, acest egal m-a dus la patru puncte de locul doi, Viitorul. Toată lumea spunea că Viitorul va defila, dar vedeţi ce se întâmplă. Am jucat cu o echipă CFR Cluj care ar trebui să se bată la titlu an de an. Am întâlnit o echipă bună, cu calitate, care nu mai are nicio presiune: nici a retrogradării, nici a play-off-ului.

Am reuşit să găsim soluţii ţinând cont că ne-au lipsit, nu mai spun de Budescu, trei jucători buni: Teixeira, Alibec şi Geraldo. Am găsit soluţii, am marcat şi, în cele din urmă, am reuşit să egalăm. Marea noastră problemă e că ratăm foarte mult. Nu e un punct norocos, pentru că am avut foarte multe ocazii. Nu sunt nemulţumit de arbitraj, dar se pare că nu pot să câştig agasă cu domnul Rusandu. Pierd sau fac egal", a spus Şumudică la Digi Sport.

"Sunt sută la sută concentrat aici, am vorbit cu toată conducerea, cu domnul Şumudică şi nu e nicio problemă. Dau totul pentru Astra. Nu regret absolut nimic din ce am spus, am fost sută la sută realist. Nu pot să zic că mă aşteptam să fiu titular. Eu m-am pregătit foarte bine, iar domnul Şumudică decide cine joacă sau nu. Am închis subiectul ăsta, nu mai am ce să discut. O posibilă ofertă de la Steaua? Dacă e una foarte, foarte bună şi pentru mine, dar şi pentru club, de ce nu?", a declarat Gabriel Enache, la Dolce Sport.

Traian Marc, portarul CFR-ului, şi-a recunoscut greşeala de la primul gol al Astrei. "N-a fost un joc prea reuşit din partea mea! Am greşit decisiv la primul lor gol, iar pe final am fost penalizaţi din nou. Faza s-a derulat foarte repede. Colegii m-au încurajat, nu a fost vorba de niciun reproş. Ar fi fost o victorie muncită, pe care o meritam, chiar dacă Astra a avut o posesie mai mare decât noi. Trebuie să uităm acest meci şi să privim spre următoarea partidă", a declarat Marc, la Digi Sport.

Astra Giurgiu şi CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 2-2, meciul disputat sâmbătă, în etapa a 24-a din Liga 1. Au marcat: Boldrin 63', 90+3' - Juan Carlos Ruiz 38', Victor Bruno 56'.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici