Şumudică: Am jucat fără agresivitate, nu am ştiut să gestionăm anumite momente

Tehnicianul Astrei Giurgiu, Marius Şumudică, a declarat, joi seară, că formaţia sa a jucat fără agresivitate şi nu a ştiut să gestioneze bine anumite momente la meciul cu AZ Alkmaar, pierdut, scor 0-2, rezultat în urma căruia s-a ratat calificarea în grupele Ligii Europa.

201 afișări
Imaginea articolului Şumudică: Am jucat fără agresivitate, nu am ştiut să gestionăm anumite momente

Şumudică: Am jucat fără agresivitate, nu am ştiut să gestionăm anumite momente (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Nu am ştiut să gestionăm faptele în anumite momente. N-am arătat bine nici fizic. Consider că AZ a meritat calificarea. Am jucat prost, fără agresivitate. Din punct de vedere al lotului suferim. Au fost mult peste noi, din punct de vedere fizic, al agresivităţii. Mă aşteptam la mai mult de la unii dintre jucători. La ce probleme sunt, jucătorii Astrei sunt eroi. Calificarea rezolva probleme financiare mari, e o pierdere mare pentru noi", a declarat Şumudică, la Digisport.

Formaţia Astra Giurgiu a ratat calificarea în grupele Ligii Europa, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), de echipa olandeză AZ Alkmaar, în returul play-off-ului competiţiei.

Golurile au fost marcate de Van der Linden '80 şi Muhren '85.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici