Tatăl lui Messi, mesaj pentru Barcelona şi ligă: clauza de 700 de milioane de euro nu se aplică

  • Leo Messi îşi doreşte în continuare să plece de pe Camp Nou.
  • Clauza nu se mai aplică după finalul sezonului 2019/2020, deşi nu se specifică vreo dată.
  • Barcelona insistă că acea clauză de 700 de milioane de euro rămâne valabilă în cazul unui transfer.
971 afișări
Imaginea articolului Tatăl lui Messi, mesaj  pentru Barcelona şi ligă: clauza de 700 de milioane de euro nu se aplică

Pofimedia

Jorge Messi, tatăl şi agentul lui Leo Messi, a rupt tăcerea de la sosirea lui la Barcelona.

Clauza de 700 de milioane de euro invocată de clubul catalan şi liga spaniolă pentru transferul fiului său este nulă.

Conform comunicatului publicat azi de tabăra argentinianului, Messi îşi poate rezilia contractul cu FC Barcelona fără să plătească nimic, iar clauza nu se mai aplică după finalul sezonului 2019/2020, deşi nu se specifică vreo dată.

"Nu ştim ce contract au analizat ei şi pe ce bază au concluzionat că acea clauză de reziliere rămâne validă dacă jucătorul a decis în mod unilateral să părăsească clubul la finalul sezonului 2019/2020", se arată în scrisoare, potrivit Marca.

Barca va tremura serios în următoarele săptămâni. Guardiola şi Manchester City aşteaptă semnătura lui Messi, iar avocaţii jucătorului vor face tot posibilul ca acesta să se transfere pe Etihad, dacă asta îşi doreşte cu adevărat.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici