Tito Vilanova absentează de la meciul Barcelonei din Cupa Spaniei

Antrenorul echipei FC Barcelona, Tito Vilanova, revenit pe banca tehnică, duminică, la partida cu Espanol, va absenta din nou la meciul din Cupa Spaniei cu formaţia de ligă secundă Cordoba, a anunţat, miercuri, secundul Jordi Roura.

216 afișări
Imaginea articolului Tito Vilanova absentează de la meciul Barcelonei din Cupa Spaniei

Tito Vilanova (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Joi, Tito nu va sta pe bancă. El trebuie să plece după un aviz medical şi nu va sta pe bancă", a declarat Roura.

Conform presei spaniole, Vilanova ar urma să plece la New York pentru a obţine un aviz medical.

Tito Vilanova, în vârstă de 44 de ani, a fost operat, la 20 decembrie 2012, la spitalul Vall d'Hebron din Barcelona, după ce i-a fost detectat un ganglion la doi centimetri de locul în care i-a fost extirpată o tumoare, în 2011.

FC Barcelona întâlneşte, joi, echipa Cordoba. În tur, catalanii s-au impus cu scorul de 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici