Trafic restricţionat pe străzile din jurul Arenei Naţionale, înainte şi după meciul România-Finlanda

Traficul rutier va fi restricţionat, gradual, pe străzile din jurul Arenei Naţionale, înainte şi după meciul de fotbal dintre echipele naţionale ale României şi Finlandei, care va avea loc joi, de la ora 21.45.

844 afișări
Imaginea articolului Trafic restricţionat pe străzile din jurul Arenei Naţionale, înainte şi după meciul România-Finlanda

Trafic restricţionat pe străzile din jurul Arenei Naţionale, înainte şi după meciul România-Finlanda (Imagine: Silviu Matei/ Mediafax foto)

Astfel, traficul rutier va fi restricţionat, gradual, la nevoie, pe strada Tony Bulandra, cu excepţia autobuzelor, troleibuzelor şi tramvaielor RATB, până la terminarea partidei şi la plecarea suporterilor de pe stadion, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Circulaţia va fi restricţionată gradual, la nevoie, şi pe Bd. Pierre de Coubertin, între Şoseaua Iancului şi intrarea în Stadionul "Naţional Arena", cu excepţia mijloacelor RATB, pe banda I de pe Bd. Basarabia, sensul dinspre Bd. Chişinău către Piaţa Hurmuzachi, pe strada Vatra Luminoasă, de la intersecţia cu stradaTony Bulandra, până la intersecţia cu Bd. Pierre de Coubertin, inclusiv devierea traseelor RATB, precum şi pe strada Maior Coravu, inclusiv străzile dinspre strada Vatra Luminoasă.

De asemenea, traficul pe strada Vasile Şerbănică, pe tronsonul cuprins între Bd. Basarabia şi intrarea în stadion, va fi restricţionat de la ora 15.00.

La finalul meciului vor fi restricţii de circulaţie, gradual, pe Bd. Basarabia, între Piaţa Hurmuzachi şi Bd. Chişinău, pe strada Maior Coravu şi pe Bd. Pierre de Coubertin.

Şoferii pot circula, în timpul restricţiilor de trafic, pe rutele ocolitoare Şoseaua Mihai Bravu - Şoseaua Iancului - Şoseaua Pantelimon, Bd. Unirii - Bd. Decebal - Şoseaua Mihai Bravu - strada Baba Novac - Bd. Nicolae Grigorescu - Bd. Basarabia.

Regia Autonomă de Transport Bucureşti a prelungit, joi, programul de circulaţie pe liniile de tramvaie 1, 40, 56, liniile de troleibuze 86 şi 90, precum şi pe liniile de autobuze 101, 102, 104, 133, 311, 330 şi 335, toate făcând legătura cu zona centrală şi cu staţiile de metrou. Acestea se vor afla în trafic până când vor pleca ultimii spectatori de la Arena Naţională.

Şi la metrou va fi, joi, program prelungit cu două ore, ultimele trenuri urmând să plecând de la staţiile capăt de magistrală la ora 00.45. Trenurile de metrou de pe liniile M1 (Dristor - Pantelimon), M2 (Pipera - Berceni), M3 (Preciziei - Anghel Saligny) şi M4 (Gara de Nord 2 - Parc Bazilescu) vor circula la un interval de aproximativ 10 - 12 minute, potrivit Metrorex.

Partida România - Finlanda, din penultima etapă a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, va avea loc joi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

În partida tur România s-a impus cu scopul de 2-0.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.30, doar pe bază de bilete sau invitaţii.

Peste 600 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor care vor fi prezenţi la partida România - Finlanda.

De asemenea, peste 260 de poliţişti bucureşteni vor fi prezenţi atât în apropierea stadionului şi în alte zone care duc spre Arena Naţională, cât şi în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun.

Accesul spectatorilor pe stadion va fi permis doar cu steaguri naţionale, fără alte însemne sau inscripţii, embleme, pancarte, bannere, afişe sau alte suporturi care conţin texte, litere, simboluri, sloganuri, imagini sau texte.

Suporterii nu pot intra pe stadion cu materiale pirotehnice şi au interdicţie să afişeze inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă, potrivit legislaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici