Trei jucători de la FC Sevilla au suferit toxiinfecţie alimentară, înaintea Supercupei Europa

Jucătorii francezi ai echipei FC Sevilla, Adil Rami, Timothée Kolodziejczak şi Steven N'Zonzi, au petrecut la un grătar şi au făcut toxiinfecţie alimentară, primii doi devenind incerţi pentru Supercupa Europei, cu FC Barcelona, meci programat, marţi, la Tbilisi, iar ultimul nefiind convocat.

114 afișări
Imaginea articolului Trei jucători de la FC Sevilla au suferit toxiinfecţie alimentară, înaintea Supercupei Europa

FC Sevilla: Trei jucători au suferit toxiinfecţie alimentară, înaintea Supercupei Europa (Foto: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit presei spaniole, fotbaliştii ar fi consumat alimente alterate, lunea trecută, la o petrecere organizată de unul dintre ei în ziua liberă şi s-ar fi infectat cu Salmonella.

Transferat pentru suma record de 9 milioane de euro de la Stoke City în această vară, N'zonzi a fost cel mai afectat şi nu a plecat în Georgia. În schimb, ceilalţi doi fac parte din lotul antrenat de Unai Emeri.

Deşi a pierdut cinci kilograme în urma afecţiunii, Rami a participat, luni, la antrenamentul efectuat la Tbilisi. Însă Kolodziejczak nu s-a antrenat.

Conducerea clubului andaluz este foarte supărată de situaţia apărută şi îi acuză pe jucători pentru faptul că nu au fost atenţi ce alimente consumă.

Supercupa Europei, dintre câştigătoarea Ligii Campionilor, FC Barcelona, şi deţinătoarea Ligii Europa, FC Sevilla, se va disputa marţi, de la ora 21.45, la Tbilisi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici