Cincinnati: Meciul dintre Simona Halep şi Ajla Tomljanovic, întrerupt în setul decisiv, din cauza ploii. Când se va relua partida

Meciul dintre Simona Halep şi Ajla Tomljanovic a fost întrerupt, miercuri, la scorul 4-6, 6-3, 4-3, 30-15, din cauza ploii. Decizia a fost luată în runda a doua a turneului WTA de la Cincinnati (Ohio), dotat cu premii totale de 2.874.299 dolari.

5542 afișări
Imaginea articolului Cincinnati: Meciul dintre Simona Halep şi Ajla Tomljanovic, întrerupt în setul decisiv, din cauza ploii. Când se va relua partida

Turneul de la Cincinnati: Meciul dintre Simona Halep şi Ajla Tomljanovic, întrerupt în setul decisiv, din cauza ploii. Când se va relua partida

Decizia a fost luată în runda a doua a turneului WTA de la Cincinnati (Ohio), într-un moment în Simona Halep domina clar jocul, după două ore şi şase minute de joc. 

Partida va fi reluată joi, la ora 20,00 (ora României), au anunţat organizatorii.

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) începe drumul la turneul WTA de la Cincinnati miercuri spre joi, 15-16 august, de la ora 02:00, cu un meci pe terenul central împotriva australiencei de origine croată Ajla Tomljanovic (25 de ani, locul 58 mondial).

La trei zile după ce a ridicat deasupra capului trofeul de la Montreal, liderul mondial a revenit pe teren în tentativa de a-şi apăra finala jucată în 2017 şi pierdută în doar 55 de minute, 1-6, 0-6, cu iberica Garbine Muguruza.

Calificată direct în turul al doilea, Simona s-a întâlnit cu Ajla Tomljanovic, nimeni alta decât jucătoarea care a eliminat-o, în trei seturi, pe Irina Begu în manşa inaugurală a competiţiei din Ohio. 

Este a doua întâlnire directă dintre cele două jucătoare, după cea din 2010, din Fed Cup, când Halep învingea dramatic, 6-7, 6-1, 7-6, dar şi al 49-lea meci pe care Simona îl va juca în 2018.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici