UEFA: Dinamo Tbilisi şi KF Shkendija, sancţionate pentru neregulile de la meciurile din 2 iulie

Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA a decis sancţiuni în cazul grupărilor Dinamo Tbilisi şi KF Shkendija, ca urmare a neregulilor de la meciurile disputate de cele două echipe în data de 2 iulie, în primul tur preliminar al Ligii Europa.

75 afișări
Imaginea articolului UEFA: Dinamo Tbilisi şi KF Shkendija, sancţionate pentru neregulile de la meciurile din 2 iulie

UEFA: Dinamo Tbilisi şi KF Shkendija, sancţionate pentru neregulile de la meciurile din 2 iulie (Foto: AFP)

Clubul Dinamo Tbilisi a fost amendat cu 20.000 de euro şi va trebui să aibă un sector de stadion închis la următorul meci pe care îl va disputa pe teren propriu în cupele europene, ca urmare a comportamentului rasist al fanilor, a afişării unui banner interzis şi a faptului că suporterii au intrat pe teren la partida de acasă cu Qabala FK, scor 2-1.

Gruparea KF Shkendija a fost amendată cu 8.000 de euro pentru folosirea de către suporteri a unor lasere la meciul de pe teren propriu cu Aberdeen FC, scor 1-1.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici