Universitatea Cluj rămâne fără victorie în Superligă, după 4 etape

Primul meci al celei de a 4-a runde a Superligii la fotbal masculin s-a încheiat vineri seara cu victoria Petrolului Ploieşti, scor 1-0, împotriva Universităţii Cluj.

374 afișări
Imaginea articolului Universitatea Cluj rămâne fără victorie în Superligă, după 4 etape

Universitatea Cluj rămâne fără victorie în Superligă, după 4 etape

Universitatea Cluj rămâne fără victorie în Superligă după 4 etape, ardelenii înregistrând a doua înfrângere a sezonului.

Oaspeţii de la Petrolul Ploieşti au marcat unicul gol al meciului prin Gicu Grozav, care a reluat cu capul din careu o centrare venită de la Marian Huja, din flancul stâng. Mingea trimisă cu boltă a poposit în poarta clujenilor, în colţul lung al porţii lui Brănescu.

Vizitatorii au dominat începutul partidei, ratând trei ocazii interesante, prin Ţicu, Grozav şi Cioiu.

Clujenii au replicat, având şi ei două şanse de a egala. În minutele suplimentare de joc ale primei reprize. U Cluj a beneficit de un penalty, ratat de Bălan, care a şutat pe lângă poartă.

Oaspeţii au jucat repriza secundă cu gândul la conservarea avantajului, singurele ocazii consemnate fiind la poarta lui Vâlceanu, mingile trimise spre poarta sa de „studenţi” neprinzând însă spaţiul buturilor ploieştene.

Pentru Petrolul a fost prima victorie a sezonului, în condiţiile în care ploieştenii au marcat până acum doar 2 goluri în 4 etape. Cu 4 puncte, prahovenii se clasează momentan pe locul 10, în timp ce Universitatea e pe penultima poziţie, cu doar 2 puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici