Universitatea Craiova anunţă despărţirea de Laszlo Balint. Este aşteptată numirea lui Mirel Rădoi

Clubul de fotbal Universitatea Craiova a anunţat marţi la amiază despărţirea oficială de antrenorul Laszlo Balint. Acesta a apucat să conducă echipa doar 4 etape, conducerea oltenilor fiind nemulţumită de rezultatele sale.

215 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova anunţă despărţirea de Laszlo Balint. Este aşteptată numirea lui Mirel Rădoi

În ciuda faptului că Universitatea a câştigat duelul local din ultima etapă cu U Craiova 1948, Laszlo Balint a fost demis, sub comanda sa craiovenii având doar 2 remize şi o victorie în 4 etape, ocupând momentan locul 9 în clasament, cu 5 puncte.

„Universitatea Craiova şi domnul Laszlo Balint au pus punct colaborării. Revenim cu noutăţi în jurul orei 17:00. Forza Ştiinţa!”, se scrie pe pagina de facebook a oltenilor, în perspectiva în care presa sportivă din România susţine că succesorul lui Balint va fi fostul selecţioner Mirel Rădoi, care ar fi ajuns deja la o înţelegere, urmând să fie anunţat în cursul zilei de marţi.

Indiferent de numele celui care va fi anunţat, acesta va debuta pe banca Universităţii cu ocazia meciului retur din turul 3 al play-off-ul UEFA Europa Conference League, în compania echipei ucraineene Zorya. În meciul tur, oaspeţii de joi s-au impus cu 1-0.

„Şi nu uitaţi că joi, în #VulcanulDePeOblemenco, forţăm calificarea, în premieră de la revenirea Ştiinţei, în Play-Off-ul UEFA Europa Conference League. ”, mai scriu craiovenii, un îndemn, pe pagina de facebook.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici