Veste bună pentru Mutu de ziua lui. O echipă din Italia îl doreşte iar antrenorul lui de la Ajaccio îl complimentează

Noul antrenor al formaţiei AC Ajaccio, Albert Emon, a declarat că se bazează pe atacantul Adrian Mutu, care are o "experienţă enormă şi mare maturitate de joc".

342 afișări
Imaginea articolului Veste bună pentru Mutu de ziua lui. O echipă din Italia îl doreşte iar antrenorul lui de la Ajaccio îl complimentează

Veste bună pentru Mutu de ziua lui. Ce i-a transmis noul antrenor al lui Ajaccio

"Mutu are o experienţă enormă, o mare maturitate în joc şi calităţi individuale. Contăm pe el", a declarat Emon la postul RMC.

Adrian Mutu nu a evoluat în partida cu Rouen, din 32-imile Cupei Franţei, după ce a revenit cu întârziere la echipă.

Pe de altă parte, site-ul italian palermotoday.it scrie că Mutu este dorit de conducătorii formaţiei Palermo, care vor un atacant "cu experienţă". "Mutu se află acum în Corsica, pe pământul lui Napoleon. Împăratul român joacă la Ajaccio, după ce a evoluat la Cesena: el suferă de dorul italian şi ar reveni cu plăcere în fotbalul său. Contractul cu Ajaccio expiră în 2014, jucătorul este în formă, simţul golului este la fel, chiar dacă are 34 de ani. Costă mai puţin de un milion. Problema este salariul", a notat sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici