Victorie pentru Gâlcă în primul meci din campionatul Spaniei de când a preluat Espanol Barcelona

Formaţia Espanol Barcelona, antrenată de Constantin Gâlcă, a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Las Palmas, într-un meci din etapa a XVI-a a campionatului Spaniei, primul în această competiţie pentru gazde cu tehnicianul român la conducere.

518 afișări
Imaginea articolului Victorie pentru Gâlcă în primul meci din campionatul Spaniei de când a preluat Espanol Barcelona

Victorie pentru Gâlcă în primul meci din campionatul Spaniei de când a preluat Espanol Barcelona (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Golul a fost marcat de Caicedo, în minutul 67.

Gâlcă a semnat luni cu Espanol Barcelona, iar marţi a debutat pe banca tehnică a acestei echipe, în Cupa Spaniei, la un meci cu Levante, scor 2-1.

Partidele Betis Sevilla - FC Sevilla şi Deportivo La Coruna - Eibar au loc tot sâmbătă, iar meciurile Real Madrid - Rayo Vallecano, Athletic Bilbao - Levante, Granada - Celta Vigo, Real Sociedad - Villarreal şi Malaga - Atletico Madrid sunt programate duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici