„Voi fi în teren” - Rafael Nadal confirmă participarea la Barcelona Open

  • Rafael Nadal va juca la Barcelona Open 2024, prima sa apariţie într-un turneu al sezonului de zgură.
  • Spaniolul a confirmat acest lucru în cadrul unei conferinţe de presă.
  • El a reamintit faptul că acesta este ultimul său an în circuitul profesionist.
76 afișări
Imaginea articolului „Voi fi în teren” - Rafael Nadal confirmă participarea la Barcelona Open

„Voi fi în teren” - Rafael Nadal confirmă participarea la Barcelona Open

Incertitudinea rederitoare la revenirea în circuit a tenismanului Rafael Nadal a fost clarificată luni de spaniol, care a anunţat încă de dimineaţă organizarea unei conferinţe de presă.

Nadal, care se antrenează de câteva zile la Barcelona, a provocat nelinişte când a anunţat conferinţa de presă, fanii şi ziariştii intuind o nouă retragere, de data asta de la turneul de 500 de puncte din capitala catalană.

Îngrijorarea a fost alimentată de faptul că recent, el s-a retras de la Indian Wells Open cu doar câteva zile înainte de eveniment, precum şi de la Mastersul de la Monte-Carlo, ratând debutul sezonului de zgură.

Însă, în conferinţa de presă, Nadal a anunţat că va participa la turneu.

„Am venit aici un pic în ultimul moment, pentru că nu ştiam dacă voi putea juca. Mâine voi fi pe teren", a spus spaniolul.

Nadal a adăugat, de asemenea, că este fericit să se afle la Barcelona, deoarece acesta ar putea fi ultimul an pentru el.

„Pentru mine este un cadou să pot fi la Barcelona, îl iau ca pe ultimul meu an şi vreau să mă bucur de fiecare moment. Sentimentele mele au fost mai bune decât cele pe care le aveam la Mallorca. Mă simt pregătit să concurez, dar vom vedea ce se va întâmpla."

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici