Willian a semnat pe cinci sezoane cu Chelsea: "E un vis pentru mine, sunt foarte fericit"

Clubul Chelsea Londra a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că jucătorul brazilian Willian de la gruparea Anji Mahacikala a semnat un contract pe cinci sezoane, după ce a primit permisul de muncă.

172 afișări
Imaginea articolului Willian a semnat pe cinci sezoane cu Chelsea: "E un vis pentru mine, sunt foarte fericit"

Willian (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jucătorul de 25 de ani va purta la Chelsea tricoul cu numărul 22.

"Este un vis pentru mine să joc aici. Sunt foarte fericit. Chelsea este una dintre cele mai bune echipe din lume şi voi fi antrenat de unul dintre cei mai buni manageri din lume (Jose Mourinho). Abia aştept", a declarat Willian.

Willian era dorit şi de Tottenham Hotspur şi văzut ca un posibil înlocuitor al lui Gareth Bale, care ar urma să semneze cu Real Madrid.

Potrivit presei britanice, transferul lui Willian este estimat la 35 de milioane de euro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici