Zlatko Dalic, selecţionerul Croaţiei, despre FCSB: Nu contează

Zlatko Dalic, selecţionerul Croaţiei, e un tip care nu se fereşte de cuvinte mari. După ce l-a criticat dur pe Cristiano Ronaldo şi l-a anunţat că nu ar avea loc în echipa sa, ex-iugoslavul le-a taxat pe echipele de club din ţara natală şi a spus despre FCSB că "nu contează" în Europa.

541 afișări
Imaginea articolului Zlatko Dalic, selecţionerul Croaţiei, despre FCSB: Nu contează

Zlatko Dalic, selecţionerul Croaţiei, despre FCSB: Nu contează

De la înălţimea omului care i-a dus pe Modric, Rakitic şi Mandzukic în finala Cupei Mondiale din Rusia, echivalentă cu cea mai mare performanţă din scurta istorie a Croaţiei Independente, Dalic a fost întrebat, într-o conferinţă de presă, ce părere are despre participarea echipelor de club în Europa League. Şi, dacă lui DInamo Zagreb nu i-a reproşat nimic pentru eliminarea în faţa lui Young Boys Berna în play-off-ul Ligii Campionilor, Hajduk Split şi Rijeka nu au scăpat.

De ce? Pentru că Dalic consideră că nici FCSB, nici Sarpsborg, echipa care a scos din joc Rijeka, nu sunt formaţii contra cărora o eliminare să fie trecută uşor cu vederea: "Mă aşteptam la mai mult de la echipele de club, să treacă toate mai departe, mai ales că Rijeka şi Hajduk n-au avut adversari dificili. Norvegienii (n.r. Sarpsborg) n-au niciun fel de cotă în Europa, în timp ce Steaua nu contează. Mi-ar fi plăcut să văd cluburile din Croaţia să meargă pe urmele naţionalei sau cel puţin într-o anumită măsură", a declarat Dalic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici