Dieta lui Donald Trump: nu face sport, trăieşte cu ciocolată, doarme puţin şi preferă Bloody Mary fără alcool

Cu toate că este cel mai în vârstă preşedinte care a fost învestit la Casa Albă, Donald Trump nu acordă o atenţie sporită alimentaţiei sale, rămânând cu obiceiurile deprinse din timpul campaniei prezidenţiale, scrie Independent.

8457 afișări
Imaginea articolului Dieta lui Donald Trump: nu face sport, trăieşte cu ciocolată, doarme puţin şi preferă Bloody Mary fără alcool

Dieta lui Donald Trump: nu face sport, mănâncă junk food şi

Mai exact, preşedintele Donald Trump trăieşte cu ciocolată, snack-uri, fripturi şi cu sucuri dietetice, iar somnul de frumuseţe este compus doar din câteva ore pe noapte, drept mărturie stând postările de pe Twitter de la ore târzii, scrie Indepenent.

Acesta consumă fructe sau nuci destul de rar, iar uneori mănâncă câte o salată lângă friptură.

Singurul lucru pozitiv este faptul că nu fumează şi nici nu consumă alcool prea des, el preferând un Bloody Mary fără alcool în locul unui cocktail.

Singura concesie pe care ar fi făcut-o de când a ajuns la Casa Albă este reducerea alimentelor de tip junk food, acum obişnuind să servească hamburgeri pe farfurii din argint.

Relaxarea sa cu privire la acest subiect are legătură cu faptul că este de părere că are un ADN "special".

”Vrea să creadă că poate face ceva ce alţii nu pot pur şi simplu pentru că este cine este", a declarat Michael D’Antonio, biografului său oficial.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici