Utilizatorii aplicaţiei WhatsApp vor beneficia de o nouă facilitate: editarea sau ştergerea mesajelor deja trimise

Oricine şi-a dorit măcar o dată în viaţă să şteargă un mesaj nedorit trimis unei persoane. Acum, aplicaţia WhatsApp a adăugat această posibilitate. O nouă actualizare a fost adăugată aplicaţiei, fiind posibilă ştergerea unui mesaj înainte ca acesta să fie citit de către destinatar.

23694 afișări
Imaginea articolului Utilizatorii aplicaţiei WhatsApp vor beneficia de o nouă facilitate: editarea sau ştergerea mesajelor deja trimise

Utilizatorii aplicaţiei WhatsApp vor beneficia de o nouă facilitate: editarea sau ştergerea mesajelor deja trimise (Imagine: AFP? Arhiva Foto Mediafax)

WhatsApp a lansat varianta beta, conform unei imagini postate pe Twitter. Un screen shot al acestei noi caracteristici a fost postată împreună cu fraza ,,WhatsApp începe să lucreze la editarea mesajelor", scrie Descoperă

Conform postării, caracteristica este iniţial inactivă, iar utilizatorii aplicaţiei beta trebuie să o activeze manual. 

Atunci când utilizatorii ţin apăsat pe un mesaj, noua opţiune le oferă două posibilităţi: ,,editare'' sau ,,ştergere''. Prima îi va permite utilizatorului să refacă mesajul, în timp ce a doua oferă posibilitatea de ştergere totală.

WhatsApp nu a confirmat oficial noua caracteristică.

Aplicaţia deţinută de Facebook este unul dintre cele mai populare servicii de mesagerie din lume având în prezent mai mult de un miliard de utilizatori. Luna trecută, aplicaţia a lansat serviciul de apel video pentru utilizatorii din întreaga lume. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici