Aviaţia militară rusă a efectuat bombardamente în nord-vestul Siriei

  • Aviaţia militară rusă a efectuat bombardamente în nord-vestul Siriei
  • Au fost atacate poziţii ale grupurilor insurgente şi islamiste
  • Sunt primele raiduri aeriene efectuate de Rusia în Siria în ultimele trei luni
2495 afișări
Imaginea articolului  Aviaţia militară rusă a efectuat bombardamente în nord-vestul Siriei

Aviaţia militară rusă a efectuat bombardamente în nord-vestul Siriei

Avioane militare ruse au efectuat în cursul nopţii bombardamente în nord-vestul Siriei, vizând poziţii insurgente şi islamiste, anunţă organizaţia Observator Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), citată de cotidianul Le Figaro.

Acestea sunt primele raiduri aeriene efectuate de Rusia în Siria în ultimele trei luni.

Raiduri aeriene ruse au vizat poziţii militare din proviciile Hama, Idleb şi Lattaquia, a declarat directorul OSDO, Rami Abdel Rahmane. "Sunt primele raiduri aeriene ruse efectuate de la intrarea în vigoare a armistiţiului", pe 6 martie, în această regiune, a precizat directorul OSDO. Armistiţiul fusese negociat de Rusia şi Turcia.

Au fost bombardate poziţii ale grupurilor insurgente islamiste Hayat Tahrir al-Cham (fosta filială siriană a reţelei Al-Qaida), Huras al-Din şi Partidului Islamic din Turkestan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rusia,
siria

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici