Casa Albă: Aproximativ 100.000 de imobile, distruse sau avariate de Uraganul Harvey

Autorităţile americane estimează că aproximativ 100.000 de imobile au fost distruse sau avariate de Uraganul Harvey, care a devastat porţiuni întinse din statele Texas şi Louisiana, a declarat un oficial de la Casa Albă, potrivit BBC News online.

259 afișări
Imaginea articolului Casa Albă: Aproximativ 100.000 de imobile, distruse sau avariate de Uraganul Harvey

Casa Albă: Aproximativ 100.000 de imobile, distruse sau avariate de Uraganul Harvey

Tom Bossert, consilier prezidenţial pentru Securitate internă, a declarat că Administraţia Trump va cere Congresului să aprobe alocarea de fonduri de urgenţă pentru reconstrucţia imobilelor avariate, unele din acestea nefiind asigurate.

Aproximativ 779.000 de locuitori din Texas au primit ordin să-şi părăsească locuinţele, iar alţi 980.000 au făcut acest lucru în mod voluntar, a declarat Elaine Duke, secretarul în exerciţiu pentru Securitate Internă.

Agenţia federală pentru Situaţii de Urgenţă (FEMA) a comunicat că echipele instituţiei au salvat peste 3.800 de persoane.

Uraganul Harvey a afectat statele americane Texas şi Louisiana în ultima săptămână, provocând moartea a cel puţin 37 de persoane, zeci de mii de sinistraţi şi daune materiale de zeci de miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici