Cel puţin zece răniţi într-un atac armat comis într-un campus universitar din SUA/ Un suspect împuşcat mortal, alţi doi arestaţi - FOTO, VIDEO

Un individ a lovit intenţionat cu un vehicul numeroase persoane, după care a început să atace cu un cuţit, fiind împuşcat mortal de poliţie, anunţă autorităţile americane, citate de site-ul agenţiei Reuters.

1737 afișări
Imaginea articolului Cel puţin zece răniţi într-un atac armat comis într-un campus universitar din SUA/ Un suspect împuşcat mortal, alţi doi arestaţi - FOTO, VIDEO

Cel puţin şapte răniţi într-un atac armat comis într-un campus universitar din SUA (Imagine: AFP/ Arhiva Foto Mediafax)

UPDATE 21:53

Asupra suspectului a fost găsit un cuţit de dimensiuni mari, dar nicio armă de foc.

Anterior, surse citate de presa americană declaraseră că a fost un atac cu armă automată.

Poliţia a confirmat împuşcarea mortală a presupusului autor al atacului şi arestarea altor doi suspecţi.

Atacul armat a fost comis luni în campusul Universităţii de Stat din Ohio. Iniţial, scurgeri de clor au fost semnalate la un laborator al Facultăţii de Inginerie. În timp ce pompierii verificau zona, un individ a intrat cu un vehicul de teren într-o clădire din campus, iar apoi a atacat mai multe persoane cu un cuţit.

Cel puţin zece persoane au fost rănite, una fiind în stare gravă.

UPDATE 18:23

Incidentele de la Universitatea de Stat din Ohio au început prin semnalarea unei scurgeri de clor la un laborator al Facultăţii de Inginerie. În timp ce pompierii verificau zona, un individ a început să atace cu un cuţit, rănind mai multe persoane.

Ulterior, un alt individ a intrat cu un vehicul de teren în una din clădirile campusului universitar.

Atacul cu armă automată este ultimul din seria de evenimente înregistrate în campusul Universităţii de Stat din Ohio.

Conform celui mai recent bilanţ, cel puţin nouă persoane au fost spitalizate în urma atacurilor.

ŞTIRE INIŢIALĂ

Cel puţin nouă persoane au fost spitalizate în urma unui atac armat comis luni în campusul unei universităţi din Statele Unite, afirmă surse citate de presa americană. 

Cel puţin unul dintre răniţi este în stare critică, potrivit postului Fox News.

Incidentul armat a avut loc luni în campusul Universităţii de Stat din Ohio. Conform Departamentului pompierilor din Columbus, cel puţin şapte persoane au fost rănite, iar autorul atacului este în libertate.

Conducerea Universităţii de Stat din Ohio a lansat o alertă de atac armat, precizând că un individ care are o armă automată este în campus, în zona Watts Hall, unde se află Facultatea de Inginerie.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici