Cel puţin un mort şi şapte răniţi după o explozie masivă produsă la o conductă de gaz din SUA | VIDEO

Cel puţin o persoană a murit, iar şapte sunt dispărute în urma unei explozii de amploare produse joi la o conductă de gaz din statul american Kentucky, informează site-ul agenţiei Associated Press.

1111 afișări
Imaginea articolului Cel puţin un mort şi şapte răniţi după o explozie masivă produsă la o conductă de gaz din SUA | VIDEO

Cel puţin un mort şi şapte răniţi după o explozie masivă produsă la o conductă de gaz din SUA | VIDEO

Explozia masivă s-a produs în comitatul Lincoln din Kentucky. Conform bilanţului preliminar, o persoană a murit, iar cinci au fost spitalizate. Alte şapte persoane sunt dispărute în urma deflagraţiei.

Un segment de cale ferată situat în apropierea conductei de gaze a fost distrus, iar mai multe clădiri au fost afectate.

Explozia s-a produs la o conductă de gaz cu diametrul de 76 de centimetri. Flăcările au atins înălţimea de aproximativ 90 de metri, au transmis autorităţile.

Numeroase echipaje de pompieri depun eforturi pentru stingerea incendiului.

Taguri:
sua,
explozie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici