Video Cum arată costumul de mers la UNTOLD sau la club pe timp de pandemie

  • Petrecerile şi festivalurile s-au anulat, cluburile au fost închise. Cum socializăm în continuare?
  • Designerii americani de la Production Club vin cu o propunere: costumul Micrashell
  • Costumul SF te lasă să respiri, să comunici, să bei şi să vapezi liniştit în orice spaţiu aglomerat.
666 afișări

Studioul de creaţie Production Club din Los Angeles a desenat costumul Micrashell, prin care poţi să socializezi în siguranţă în timpul pandemiei.
După ce întreaga industrie de evenimente a fost pusă pe pauză de pandemia de COVID-19, designerii de la studioul din Los Angeles, care au făcut în trecut spectacole de lumini şi instalaţii interactive pentru artişti ca Skrillex sau Grimes, îşi concentrează acum atenţia pe soluţii pentru cei care vor să petreacă în continuare, dar fără a se expune unui risc epidemiologic.


Ideea din spatele acestui costum este să te lase să petreci în continuare, fără a te distanţa social. Costumul se conectează la telefon, îţi permite să bei, să vapezi, să comunici cu cei din jur, ai şi propriul tău sistem de sunet cu subwoofer integrat şi o mască prin care poţi respira liniştit. Poţi face chiar şi sex prin el, arată cei care l-au proiectat.
Miguel Risueño, inventatorul şef de la compania Production Club crede că e greşit să ne gândim doar la soluţii virtuale pentru petreceri, concerte şi alte evenimente ce implică mulţimi de oameni şi care s-au mutat recent în online. Oamenii vor căuta mereu ceva palpabil, ce implică mai multă emoţie şi interacţiune. Evenimentele de genul acesta sunt experienţe umane esenţiale şi creează amintiri care ne definesc vieţile.

Costumul este deocamdată doar la nivel de desen şi niciun exemplar nu a fost produs încă, însă dacă măsurile de distanţare se menţin şi scenariile pesimiste, care prevăd reluarea evenimentelor cultural-artistice cel mai devreme în vara lui 2021, s-ar putea să avem nevoie de el. Un nou sondaj efectuat de Reuters/Ipsos în Statele Unite arată că majoritatea americanilor nu ar merge la concerte sau alte tipuri de adunări până nu avem un vaccin împotriva coronavirusului pe piaţă. La noi în ţară, preşedintele Klaus Iohannis ne-a spus ieri că cel mai probabil nu vom putea merge la marile festivaluri vara aceasta.

Vezi mai multe detalii despre costum pe siteul Production Club.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici