Doi copii din Câmpina au găsit 3.200 de lei şi au dus banii la Poliţie

Doi copii din Câmpina, judeţul Prahova, au găsit, într-o parcare, 3.200 de lei împachetaţi într-o hârtie. Copiii au dus banii la Poliţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1155 afișări
Imaginea articolului Doi copii din Câmpina au găsit 3.200 de lei şi au dus banii la Poliţie

Doi copii din Câmpina au găsit 3.200 de lei şi au dus banii la Poliţie

Cei doi copii în vârstă de 12 ani se plimbau, miercuri seara, cu bicicletele, în municipiul Câmpina, iar la un moment dat au găsit, în parcarea din spatele unui bloc, o bucată de hârtie în care erau înveliţi bani.

Copiii au mers la sediul Poliţiei Câmpina şi au predat banii poliţistilor.

Potrivit Poliţiei Prahova, în bucata de hârtie erau înveliţi 3.200 de lei.

Din verificările poliţiştilor, a rezultat că suma de bani aparţine administratorului unei societăţi comerciale.

”S-a luat legătura cu administratorul firmei respective. Acesta a declarat că este posibil să fi pierdut banii când s-a urcat în maşină. Acum este plecat din localitate. Noi le mulţumim copiilor pentru gestul lor”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu.

Întreaga sumă de bani va fi restituită administratorului firmei, în prezenţa unui martor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici