Focuri de armă trase de poliţiştii din Timiş pentru prinderea a trei hoţi

Poliţiştii din judeţul Timiş au tras mai multe focuri de armă în plan vertical, dar şi în cauciucurile unei maşini, cu care patru bărbaţi mascaţi, care au furat bunuri dintr-un magazin, au fugit. Hoţii au fost reţinuţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1106 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă trase de poliţiştii din Timiş pentru prinderea a trei hoţi

Focuri de armă trase de poliţiştii din Timiş pentru prinderea a trei hoţi

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, trei bărbaţi, cu vârste între 31 şi 35 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, miercuri seara, după ce au furat dintr-un magazin aflat în localitatea Beregsău Mare.

Oamenii legii au fost sesizaţi, miercuri dimineaţa, că persoane necunoscute ar fi intrat prin efracţie în incinta magazinului, de unde au furat mai multe cartuşe de ţigări şi băuturi alcoolice în valoare de 15.000 de lei.

“La faţa locului a ajuns un prim echipaj al Secţiei 2 Poliţie Rurală, care a observat un autoturism suspect, în care se aflau patru persoane mascate, ce se deplasa înspre localitatea Beregsau Mic, şi au procedat la oprirea acestuia. Conducătorul autoturismului nu s-a supus semnalelor poliţiştilor, fapt ce i-a determinat să tragă un foc de armă în plan vertical şi trei focuri de armă înspre anvelopele autoturismului”, a arătat IPJ Timiş.

Ulterior, maşina a fost abandonată în zona localităţii Utvin, iar cei patru bărbaţi au fugit în direcţii diferite, fiind urmăriţi de poliţiştii timişeni.

După două ore de căutări, poliţiştii, ajutaţi de jandarmi, au reuşit să prindă trei bărbaţi, cu vârste între 31 şi 33 de ani, bănuiţi de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

“În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, complicitate la furt calificat şi conducerea pe drumurile publice a unui autoturism cu numere de înmatriculare false, bănuiţii fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş”, a informat IPJ Timiş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici