Germania a alocat ZECI de miliarde de euro, în 2018, pentru integrarea imigranţilor

Germania a cheltuit 23 de miliarde de euro, în 2018, pentru programe de integrare a peste un milion de refugiaţi, arată un document obţinut de agenţia de presă Reuters.

752 afișări
Imaginea articolului Germania a alocat ZECI de miliarde de euro, în 2018, pentru integrarea imigranţilor

Germania a alocat ZECI de miliarde de euro, în 2018, pentru integrarea imigranţilor

Este vorba de o suplimentare a fondurilor cu aproape 11%, de la suma de 20,8 miliarde de euro alocată de Germania în 2017, potrivit documentului elaborat de Ministerul de Finanţe de la Berlin.

Cancelarul german, Angela Merkel, şi ceilalţi membri ai Guvernului au dezbătut săptămâna trecută raportul anual pe tema imigraţiei.

Angela Merkel a încercat în mod repetat să justifice decizia luată în anul 2015 de a permite venirea a sute de mii de imigranţi extracomunitari în Germania, argumentând că sunt cazuri umanitare, dar ulterior a dat asigurări că situaţia nu se va repeta.

În 2018, cele 16 landuri germane au primit în total fonduri guvernamentale de 7,5 miliarde de euro pentru integrarea imigranţilor veniţi în principal din Siria, Irak şi Afganistan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici