Impresiile şoferilor după lansarea pasajului Ciurel: era mai uşor cum era înainte, drum normal

  • Lucrările la Pasajul Ciurel au început în 2010 şi trebuiau să fie finalizate în 2014
  • Pasajul Ciurel a costat 50 de milioane de euro
  • Pasajul Ciurel nu poate fi folosit la capacitatea lui maximă, până când întregul proiect- până la A1- nu e finalizat
2692 afișări
Imaginea articolului Impresiile şoferilor după lansarea pasajului Ciurel: era mai uşor cum era înainte, drum normal

Impresiile şoferilor după lansarea pasajului Ciurel: era mai uşor cum era înainte, drum normal

Pasajul Ciurel, proaspăt inaugurat, arată ca o parcare imensă la orele de vârf. Maşinile circulă bară la bară sau stau pe loc. 

Şoferii urcă pasajul pe trei benzi, dar coboară pe o singură bandă, pentru că sunt forţaţi să vireze la dreapta. Pasajul Ciurel nu poate fi folosit la capacitatea maximă, atâta timp cât întregul proiect nu este finalizat. Proiectul ar trebui să continue spre vest cu un drum de 8,4 kilometri, care ar urma să iasă în A1. Însă, momentan pasajul, cu direcţia – înainte, se opreşte într-un mal de pământ.

Claudiu Costea, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, spune că au existat permanent agenţi de poliţie rutieră care au fluidizat traficul, în special în orele de vârf. 

Claudiu Costea, purtător de cuvânt Brigada Rutieră: Am avut permanent, în special la orele în care traficul era mai aglomerat şi aici mă refer de la ora 7 la ora 10 dimineaţa, iar după amiază de la ora 16:30 până la ora 19:30, chiar 20:00, agenţi de poliţie rutieră care au fluidizat traficul. Chiar dacă a fost o zonă afectată de lucrări, lucrări care s-au desfăşurat pe o perioadă lungă de timp, e bine că s-au finalizat şi, zicem noi, conducătorii auto se bucură acum de o altă alternativă de deplasare. Nu poate să fie decât un plus pentru partea de infrastructură din Capitală, el ajută foarte mult la partea de decongestionare a traficului rutier în zona respectivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici