Premieră: Papa a revenit la audienţele cu credincioşii. Vaticanul a finalizat campania de vaccinare la începutul anului

  • Papa şi-a revăzut audienţa de la Vatican, după aproape 6 luni de pauză.
  • Papa Francisc nu li s-a mai adresat credinciosilor fizic, din noiembrie 2020.
  • Vaticanul a finalizat campania de vaccinare a tuturor locuitorilor săi, la începutul anului.
150 afișări
Imaginea articolului Premieră: Papa a revenit la audienţele cu credincioşii. Vaticanul a finalizat campania de vaccinare la începutul anului

Papa a revenit la audienţele cu credincioşii. Vaticanul a finalizat campania de vaccinare la începutul anului

După o întrerupere de şase luni din cauza pandemiei, Papa Francisc a revenit la întâlnirea fizică cu credincioşii. Acesta a salutat câteva sute de vizitatori distanţi social în spaţiul exterior al curţii San Domaso al Palatului Apostolic.
 
„Sunt bucuros să rezum această întâlnire faţă în faţă pentru că, permiteţi-mi să vă spun ceva, nu este frumos să vorbiţi în faţa nimănui, o cu cameră video, nu este frumos”.
 
Credincioşii au fost foarte entuziasmaţi de revederea Papei Francisc. Acesta a primit o pălărie roşie filipineză de la un credincios şi de la un grup de călugăriţe a primit un trandafir alb.
 
Turiştii au fost şi ei încântaţi de prezenţa Papei. „Este pentru prima dată aici (în Vatican), aşa că este o mare emoţie pentru noi astăzi, vom preţui această amintire pentru tot restul vieţii noastre”.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici