VIDEO | Cât plătesc, în medie, corporatiştii pentru masa de prânz

  • Corporatiştii români cheltuie în medie 30 de lei pentru masa de prânz.
  • Angajaţii preferă să ia masa de prânz în restaurantele din apropierea biroului.
4024 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Cât plătesc, în medie, corporatiştii pentru masa de prânz

Sursa: Profimedai Images

"Corporatiştii cheltuiesc undeva între 25 şi 35 lei, bani pe care îi folosesc pentru a mânca un meniu de prânz din două sau trei preparate", spune Radu Dumitrescu, proprietar restaurant.

Corporatistul îşi alege, în general, un meniu de prânz ce conţine un starter şi un fel principal. Nu-şi refuză nici un pahar de vin sau bere. Unele meniuri conţin şi desert.

"În general aleg meniul zilei pentru că este mai ieftin şi pentru că durează foarte puţin", mai spune Radu Dumitrescu, proprietar restaurant.

Iar când vine vorba de bacşiş, angajaţii români sunt generoşi şi nu pleacă din restaurant fără să lase bani în plus.

Cardul este preferat de angajaţii români atunci când îşi plătesc nota, în timp ce cash-ul este folosit mai mult pentru bacşiş.

Întrucât corporatiştii au prins gustul prânzului în restaurante, numărul localurilor a crescut semnificativ în Bucureşti, în ultimii zece ani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici