Clubhouse ia avânt. Carmen, profesoară de dicţie din România, spune că aplicaţia a adus-o în acelaşi chat room cu Brad Pitt

  • Utilizatorii de Clubhouse din România s-au triplat în ultimele două luni
  • În România sunt acum 255.498 de utilizatori, potrivit Ziarului Financiar
  • Românii aleg cel mai des room-urile despre turism, arată un sondaj Digitas şi Data Intelligence Team
370 afișări
Imaginea articolului Clubhouse ia avânt. Carmen, profesoară de dicţie din România, spune că aplicaţia a adus-o în acelaşi chat room cu Brad Pitt

Numărul utilizatorilor de Clubhouse din România s-a triplat în ultimele două luni şi a ajuns astfel la 255.498. 44% dintre utilizatorii de iPhone au instalată această aplicaţie, arată un sondaj Digitas şi Data Intelligence Team, potrivit Ziarului Financiar. Cei mai mulţi, adică 53% din respondenţi, preferă room-urile despre turism. 50% dintre utilizatori revin săptămânal, în timp ce 30% folosesc aplicaţia zilnic.

Carmen Ivanov este profesor de dicţie şi a descoperit aplicaţia de câteva luni. Acum are peste 500 de urmăritori şi abordează subiecte despre dicţie şi vorbire.

„În ceea ce priveşte dicţia unui om de radio sau de televiziune, este foarte clar că trebuie să ne concentrăm nu doar pe pronunţie, ci şi pe intonaţie, pe felul în care respirăm, pe felul în care ne sună vocea”, explică ea.

Carmen Ivanov a avut o perioadă în care folosea chiar de mai multe ori pe zi aplicaţia. În ultima vreme a avut mult de lucru şi de aceea nu a mai putut să petreacă la fel de mult timp pe Clubhouse, însă abia aşteaptă să vină sărbătorile şi să aibă din nou mai mult timp de petrecut acolo.

„Cred că sunt în şapte sau în opt cluburi. Este evident că prefer room-urile locale, adică prefer să vorbesc în limba română, dar cu siguranţă intru şi în room-uri internaţionale pentru că mi se pare că acolo se dezbat cumva alte subiecte. Am intrat în câteva room-uri internaţionale în care am nimerit să fiu în acelaşi room, de exemplu, cu Brad Pitt. A fost emoţionant pentru că nu-mi venea să cred”, povesteşte Carmen Ivanov.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici