Două platforme online au blocat accesul preşedintelui Donald Trump. Twitch i-a suspendat contul în timp ce Reddit a interzis unul dintre cele mai mari grupuri de susţinători

  • Twitch i-a suspendat contul preşedintelui american pentru încălcarea politicii privind utilizarea discursului
  • Reddit a închis unul dintre cele mai mari grupuri de susţinători ai lui Trump
  • Ambele platforme au invocat conţinutul inadecvat promovat de preşedinte
4340 afișări
Imaginea articolului Două platforme online au blocat accesul preşedintelui Donald Trump. Twitch i-a suspendat contul în timp ce Reddit a interzis unul dintre cele mai mari grupuri de susţinători

Sursa foto: profimedia

Subredditul „The_Donald” a fost cea mai populară comunitate dedicată susţinătorilor preşedintelui, cu peste 790.000 de utilizatori. Administratorii Reddit i-au acuzat pe membrii grupului că au vizat şi hărţuit persoane şi au încălcat în mod constant regulile de conduită. „Reddit este un loc pentru comunitate şi apartenenţă, nu pentru atacarea oamenilor”,a declarat luni directorul companiei, Steve Huffman. Reddit a interzis odată cu grupul lui Trump mai multe conturi pentru încălcarea politicilor sale.

În aceeaşi zi, platforma Twitch a suspendat temporar contul preşedintelui, după ce ulterior semnalase şi eliminase mai multe postări inadecvate ale acestuia. Twitch a invocat nerespectarea politicii sale privind incitarea la ură din timpul discursului.

 

 

„La fel ca toată lumea, politicienii trebuie să respecte termenii şi condiţiile promovate de Twitch. Nu facem excepţii şi vom lua măsuri asupra conţinutului dacă acesta este raportat că încalcă regulile noastre”, a declarat un purtator de cuvânt al Twitch. Platforma a declarat recent că se va implica activ în verificarea conturilor după ce utilizatorii s-au plâns că au fost hărţuiţi.

Ambele platforme au invocat conţinutul inadecvat promovat de preşedintele Donald Trump pentru a-şi justifica decizia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici