LG lansează primul televizor cu ecran rulabil, cu diagonală de 165 de centimetri. Cât va costa

  • LG lansează în octombrie primul televizor cu ecran rulabil
  • Prototipurile au fost prezentate anul trecut, la CES, din Las Vegas
  • Televizorul, cu diagonala de 165 de centimetri, va costa 85.000 de dolari
1265 afișări
Imaginea articolului LG lansează primul televizor cu ecran rulabil, cu diagonală de 165 de centimetri. Cât va costa

Sursă foto: captură youtube

Se vorbeşte de ceva vreme despre televizoarele rulabile. Ai văzut câteva prototipuri şi anul trecut, la Consumer Electronics Show, de la Las Vegas, însă acum e oficial.

În octombrie, LG va lansa pe piaţă primul televizor rulabil. Şi nu e tocmai unul mic, pentru că are o diagonală de 165 de centimetri şi ecran OLED.

Tehnologia cu micro LED promite unghiuri largi de vizibilitate, contrast, culoare şi strălucire mult îmbunătăţite faţă de televizoarele OLED de la Samsung sau Sony şi chiar faţă de televizoarele LG existente.

Vei putea utiliza televizorul fie pe un segment din ecran, fie cu ecran integral, iar când nu ai nevoie de el, îl poţi rula în interiorul unei cutii de mici dimensiuni care va găzdui şi boxa Dolby Atmos, de 100 de waţi.

Televizorul este 4K şi vei putea folosi Google Assistant sau Alexa. Însă totul vine la un preţ destul de piperat, în jur de 85.000 de dolari. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici