Mohamed Salah a semnat un parteneriat pentru un telefon ediţie limitată. Preţul telefonului Salah Edition

  • Mohamed Salah a semnat un parteneriat cu Oppo pentru un telefon ediţie limitată
  • Oppo Reno 4 Mo Salah Edition va fi disponibil în Orientul Mijlociu şi Africa
  • Huawei şi OnePlus au şi ele telefoane ediţie limitată
415 afișări
Imaginea articolului Mohamed Salah a semnat un parteneriat pentru un telefon ediţie limitată. Preţul telefonului Salah Edition

Mohamed Salah a semnat un parteneriat pentru un telefon ediţie limitată. Preţul telefonului Salah Edition

Ştiai că există un jucător de fotbal care a primit 1.7 milioane de voturi la alegerile prezidenţiale, deşi nu a candidat?

Mohamed Salah de la Liverpool este unul dintre cei mai populari oameni din Egipt. De asta încearcă să profite producătorul de telefoane Oppo. A lansat un telefon ediţie limitată cu chipul lui Salah pe carcasă. 
 
Telefonul costă în jur de 420 de dolari şi, cel puţin pentru moment, va fi disponibil doar în ţara de origine a lui Salah. Oppo nu este singura companie care prezintă telefoane cu ediţie limitată. One Plus va lansa un device cu ocazia premierei jocului Cyberpunk 2077. Iar Huawei deja şi-a obişnuit fanii cu ediţia Porsche.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici