O companie din Rusia a dus duelul Trump vs Biden în lumea tehnologiei. Cum arată modelul "prezidenţial" de iPhone 12

  • Caviar a prezentat un iPhone 12 personalizat pe tema alegerilor prezidenţiale din SUA
  • Compania din Rusia a creat un telefon cu portretele lui Donald Trump şi Joe Biden
  • Tema aleasă este "Nisipurile timpului" şi arată schimbarea care va urma în America
263 afișări
Imaginea articolului O companie din Rusia a dus duelul Trump vs Biden în lumea tehnologiei. Cum arată modelul "prezidenţial" de iPhone 12

( B ) ŞTIRILE SITE - Trump vs Biden, pe iPhone

Când te gândeai că le-ai văzut pe toate o companie din Rusia îţi schimbă părerea. Caviar a creat un iPhone 12 personalizat după lupta dintre Donald Trump şi Joe Biden.

Recunoscuţi pentru telefoanele excentrice lansate, Caviar loveşte încă o dată. A personalizat un iPhone 12 cu portretele candidaţilor la preşedinţia Americii. Pe spatele telefonului găseşti chipurile lui Trump şi Biden, steagul american şi 750 de bobiţe mici din aur. Acestea au menirea de a arăta că a venit vremea schimbării în SUA.
 
Doar 46 de unităţi vor fi create. Adică numărul de preşedinţi pe care i-a avut America până acum. Preţul unui device pleacă de la 14.900 de dolari şi ajunge până la 19.000, în funcţie de modelul ales.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici