TikTok vine cu o funcţie nouă: text-to-image

  • Tik Tok vine cu noutăţi pentru utilizatorii săi.
  • Funcţia text-to-image este deja intens folosită şi de alte companii.
412 afișări
Imaginea articolului TikTok vine cu o funcţie nouă: text-to-image
Algoritmii text-to-image folosesc inteligenţa artificială pentru a crea o experienţă nouă, generând automat imagini pe baza textelor. 
 
Funcţia „AI greenscreen”, disponibilă direct în aplicaţie poate fi utilizată pentru a genera fundaluri pentru înregistrările video, conform The Verge.
 
Inteligenţa artificială are succes cu algoritmii text-to image, dar funcţia nu este foarte avansată. Imaginile sunt colorate, dar abstracte, nu par reale. Iar asta ar fi şi intenţia companiei, pentru a nu da putere nelimitată utilizatorilor şi a lăsa astfel cale liberă pentru abuzuri (crearea de imagini pornografice sau violente). 
 
 
Prin umare, orice text cu potenţial violent (ex: asasinarea lui Joe Biden) produce doar imagini abstracte, fără feţe ce pot fi identificate.
 
 
La fel, orice cerinţă „neortodoxă” precum „femeie dezbrăcată pe plajă”, „blondă voluptoasă” etc nu produce imagini nepotrivite pentru platforma online. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici