Trump se pregăteşte pentru lansarea propriei reţele de socializare. Cum va arăta aplicaţia TRUTH Social

  • Donald Trump şi-a făcut propria reţea socială pentru a fi mai uşor în contact cu susţinătorii săi
  • TRUTH Social este o alternativă la Twitter
  • Aplicaţia va fi lansată în februarie
1187 afișări
Imaginea articolului Trump se pregăteşte pentru lansarea propriei reţele de socializare. Cum va arăta aplicaţia TRUTH Social

Sursa foto: Profimedia

Donald Trump şi-a creat propria reţea socială. TRUTH Social este o alternativă la Twitter, după ce platforma din urmă i-a suspendat contul fostului preşedinte american pentru declaraţii controversate şi instigatoare.

Aplicaţia este disponibilă prin precomandă în App Store şi va fi lansată pe data de 21 februarie, cu ocazia Zilei Preşedinţilor.

Similară cu Twitter, aplicaţia oferă funcţii identice precum posibilitatea de a urmări subiectele aflate în trend şi alţi utilizatori. Echivalentul unui tweet va fi numit truth (adevăr).

Fostul preşedinte vrea să se conecteze mai uşor cu susţinătorii săi, mai ales că şi-a anunţat deja candidatura în alegerile prezidenţiale din 2024, relatează Reuters.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici