Trump a devenit motiv de gâlceavă într-o familie româno-americană. Simona este democrată în contrast cu soţul ei republican Mark

  • Simona, o româncă stabilită de 20 de ani în SUA, este democrată şi crede că protestele antirasism sunt justificate.
  • Mark, soţul ei, este republican şi susţine măsurile adoptate de guvern.
  • În timp ce în peste 40 de oraşe din SUA au loc mişcări de stradă, economia este în declin din cauza crizei COVID-19.
681 afișări

Protestele din SUA sunt văzute diferit de Simona, o româncă stabilită de 20 de ani în Las Vegas, şi de soţul ei, Mark, un american a cărui afacere este afectată de criza COVID-19.

Mark crede că mişcările ar fi o conspiraţie împotriva lui Donald Trump, care a deranjat cu discursul său „puternic”. Simona consideră că preşedintele a “împroşcat cu noroi toate valorile de bază “ şi a încurajat discriminarea. Ambii condamnă, însă, actele de vandalism.

Mark Ott – cetăţean american: „Cred că dacă ajungi în “mlaştina” de la  Wasihington şi nu urmezi regulile, pe care el nu le-a urmat (n.r Donald Trump), provoci probleme. (...) De aceea sunt sută la sută sigur că să scoţi forţele militare, “tunurile mari” şi să diminuezi manifestările ilegale, să laşi protestele paşnice, să găseşti problemele şi să le rezolvi.”

Simona Mitrică Ott -româncă stabilită în SUA: „Nu sunt de părere că ce se întâmplă acum este o conspiraţie. (...) Acest sistem pus la punct cu foarte mulţi ani în urmă a dus la discriminări când vine vorba să iei un credit sau să mergi la o şcoală mai bună sau când vine vorba să primeşti o educaţie mai bună. Şi, de fapt, aici este <buba>, cum spunem noi în România.”

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici