Subaru a rechemat pentru verificări peste 250.000 de vehicule din SUA. Şoferii sunt îndemnaţi să parcheze afară

  • Subaru va rechema aproximativ 271.000 de vehicule utilitare sport Ascent din SUA, model produs între 2019 şi 2022
  • Compania japoneză de automobile a invocat riscul crescut al producerii de incendii din cauza unor circuite defecte din fabrică
  • Proprietarii sunt îndemnaţi să parcheze maşinile în spaţii deschise până la finalizarea reparaţiilor
1660 afișări
Imaginea articolului Subaru a rechemat pentru verificări peste 250.000 de vehicule din SUA. Şoferii sunt îndemnaţi să parcheze afară

Sursa foto: MediafaxFoto

Producătorul japonez de automobile Subaru a decis să recheme pentru verificări la instalaţia electrică aproximativ 271.000 de SUV-uri Ascent, model produs în SUA între 2019 şi 2022. Dintr-un defect de fabrică, două maşini au luat foc. Nu au fost înregistrate pagube umane ci doar materiale.

De vină pentru această situaţie se face o conexiune de cablare montată greşit care poate provoca un incendiu în timp ce încălzitorul de la aerotermă este în funcţiune. Căldura excesivă duce în timp la topirea terminalului de masă şi a componentelor din jur. Dealerii Subaru vor înlocui şuruburile de împământare ale încălzitorului şi, dacă este necesar, vor înlocui firul de împământare şi suportul conectorului.

Dacă un proprietar observă sau miroase fum care iese dinbord sau din zona pentru picioare a şoferului, ar trebui să oprească imediat vehiculul şi să decupleze contactul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici