HOROSCOP 29 august 2019: Zodiile de Pământ, profund afectate de Mercur, îşi arată, astăzi, latura perfecţionistă

Mercur pătrunde astăzi în domiciliul său nocturn, semnul Fecioarei, acolo unde se întâlneşte cu Soarele, Venus şi Marte şi îşi petrece timpul până pe 22 septembrie. Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) îi resimt cel mai mult efectele, care constă într-o atitudine perfecţionistă, orientată către detalii.

6003 afişări
Imaginea articolului HOROSCOP 29 august 2019: Zodiile de Pământ, profund afectate de Mercur, îşi arată, astăzi, latura perfecţionistă

HOROSCOP 29 august 2019

Berbec

Mercur poposeşte astăzi în casa muncii din horoscopul tău general, semn că de azi începând pentru câteva săptămâni, comunici eficient cu colegii de muncă şi eşti mai agil(ă) mental cât vine vorba de chestiuni profesionale, reuşind să rezolvi eficient şi cu un efort minim urgenţele cu care te confrunţi în această perioadă. În cazul în care ai avut de-a face cu probleme de sănătate în ultima perioadă, s-ar putea ca investigaţiile din viitorul apropiat să-ţi arate exact care este problema. Tot pe fondul acesta, caută să te informezi cum îţi poţi ajusta stilul de viaţă şi alimentaţie. Nu alege extremele.

Taur

Mercur intră azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general. Pe fondul şederii sale în acest sector, ai putea constata de astăzi încolo că discuţi mult mai eficient cu cei mici şi cu persoana iubită. Reuşeşti să faci abstracţie de prejudecăţile personale şi să înţelegi cum şi de ce văd ei lucrurile aşa cum le văd. Acest lucru nu înseamnă însă că nu le vei aduce critici constructive din când în când, atunci când simţi că deraiază de la drumul potrivit pentru ei. În cazul în care eşti single şi pregătit(ă) pentru o relaţie, vrei ceva serios.

Gemeni

Mercur ajunge astăzi în casa familiei din horoscopul tău general, semn că pe parcursul următoarelor săptămâni te înţelegi mai bine cu membrii familiei, indiferent de adâncimea prăpastiei de generaţii dintre voi. Te interesează mai mult ca lucrurile să meargă bine între voi decât să îţi impui punctul de vedere. Laşi orgoliul deoparte, eşti adaptabil(ă) şi gândeşti lucrurile la rece. S-ar putea să ceri cam multe de la ei, dar îşi dau şi ei seama că o faci spre binele lor. Nu-i exclus, de asemenea, să ajungeţi la o concluzie cu privire la un proiect domestic rămas în coadă de peşte.

Rac

Cu Mercur într-unul dintre domiciliile sale zodiacale şi casa comunicării din horoscopul tău general, te numeri printre norocoşii(oasele) Zodiacului. Pe parcursul tranzitului său prin acest sector, care durează câteva săptămâni, ai un discurs bine organizat, uşor de înţeles, extrem de bine argumentat şi foarte persuasiv. În cazul în care urmăreşti să duci o negociere importantă, să organizezi un pitch sau să participi la un interviu de angajare, ia-ţi inima în dinţi şi pune-te pe treabă. Mercur promite succesul în ceea ce priveşte orice iniţiativă care implică interacţiune cu celălat şi comunicare. Rezultatele vor depăşi cu mult aşteptările pe care le ai.

Leu

Mercur poposeşte astăzi în casa banilor şi a bunurilor dobândite prin munca proprie, ceea ce înseamnă că pe fondul şederii sale în aceste sector, mai exact în următoarele câteva săptămâni, reperezi mai uşor oportunităţile de rotunjire a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor pe care le-ai realizat deja. În plus, separi mai uşor bobul de neghină, adică cele care implică riscuri moderate de cele care implică să te aventurezi financiar mai departe decât ai fi dispus(ă) să o faci. Fii atent(ă), de asemenea, întrucât îţi parvin ponturi despre cum ţi-ai putea rotunji bugetul în afara activităţilor de la muncă.

Fecioară

Mercur ajunge azi tocmai în semnul naşterii tale, acolo unde se află deja Soarele, Venus şi Marte, potenţându-le influenţa asupra personalităţii tale. Acest stellium de planete te transformă într-o adevărată forţă care nu poate fi îngenuncheată nici de intenţii maliţioase, nici de vreo situaţie-limită. Eşti carismatic(ă) şi impui respect, te stăpâneşti cu succes în momentele de cumpănă şi abordezi cu mult pragmatism orice obstacol cu care te întâlneşti în săptămânile care urmează. Astrele îţi demonstrează acum că eşti mult mai puternic(ă) decât ai crezut, iar temerile care odată te ţintuiau locului nu îţi depăşesc nici pe departe tăria de caracter.

Balanţă

Mercur ajunge astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, iar pe fondul altor trei planete importante - Soare, Venus şi Marte - poziţionate deja în acest sector, s-ar putea să fii şi mai critic(ă) cu tine însuţi(ăţi) decât până acum. Perfecţionismul pe care ţi-l imprimă aceste planete pot avea ca obiect principal aspectul fizic, modul în care reacţionezi în anumite situaţii şi nu este exclus ca, pe fondul lor, şi aşteptările tale în ceea ce îi priveşte pe cei dragi să crească substanţial. Trebuie totuşi să menţii unele proporţii, căci altfel te expui la dezamăgiri destul de mari. Fii mai indulgent(ă).

Scorpion

Cu Mercur în casa planurilor de viitor, a proiectelor de grup şi a vieţii sociale, urmezi o curbă ascendentă pe toate aceste planuri. Eşti ordonat(ă) şi prevăzător(oare), ceea ce ajută să îţi formezi o strategie pentru tot ceea ce riscă să meargă rău în decursul implementării sau dezvoltării unor iniţiative colective sau personale. În ceea ce priveşte grupul de prieteni, te înconjori de oameni valoroşi, selectaţi pe sprânceană în funcţie de idealurile şi viziunile pe care le au. Ai o abordare practică şi nu îţi permiţi să pierzi vremea cu persoane care nu te ajută să evoluezi şi să creşti.

Săgetător

Mercur este într-unul din domiciliile sale în casa carierei din horoscopul tău general, iar sosirea sa în acest sector unde sunt amplasate deja Soarele, Venus şi Marte îţi conferă şi mai multe oportunităţi să te afirmi pe plan profesional. În plus, comunici eficient cu superiorii, iar punctele tale de vedere cântăresc destul de greu în ochii lor. Cu toate aceste premise bune, nici nu este de mirare dacă primeşti o promovare în săptămânile care urmează sau poate chiar o ofertă de nerefuzat din partea unei companii concurente. Eşti pe val, urci încet dar sigur pe scara socială şi te dezvolţi.

Capricorn

Cu Mercur în casa călătoriilor şi a studiilor, săptămânile care urmează îţi aduc şi mai multe oportunităţi de a te apropia de adevăratul tău potenţial. Deplasările pe care le întreprinzi, indiferent dacă sunt în scop de agrement sau profesional, te ajută să-ţi nuanţezi viziunea despre viaţă şi oameni şi să aduţi principii şi valori care sunt conforme cu actualul stadiu de evoluţie în care te afli. În cazul în care nu te-ai înscris până acum la un seminar sau un curs de perfecţionare continuă, mai ai timp să o faci. Ele te ajută să te dezvolţi profesional, dar şi personal.

Vărsător

Mercur poposeşte astăzi în casa banilor şi a bunurilor câştigate şi/ sau deţinute în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, iar efectul său este acela de a face să vă parvină idei sau ponturi despre cum anume v-aţi putea rotunji resursele colective şi/ sau investi o parte din economiile pe care le-aţi realizat până acum. Vestea bună este că aveţi cu toţii o viziune realistă în privinţa profiturilor pe care le puteţi realiza şi asupra riscurilor la care vă expuneţi. În plus, comunicaţi eficient în ceea ce le priveşte şi veniţi cu un plan dezvoltat la comun.

Peşti

Mercur ajunge azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, semn că dacă influenţa Soarelui, a lui Venus şi a lui Marte nu ţi-a deschis încă porţi către noi colaboratori, clienţi sau asociaţi, Mercur va avea un rol hotărâtor în această privinţă în săptămânile care urmează. Nu îţi lipsesc deloc oportunităţile de networking, de a lega şi dezvolta relaţii profesionale de mare perspectivă. La fel de favorizaţi(te) sunt şi nativii(ele) care sunt implicaţi(te) într-o relaţie sentimentală, fie ea consacrată sau la început de drum. Discuţiile deschise cu partenerul dau roade şi repun lucrurile pe făgaşul lor normal fără mari eforturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici